ŽUPNE OBAVIJESTI ZA TREĆU KORIZMENU NEDJELJU – 28.02.2016.

ŽUPNE OBAVIJESTI ZA TREĆU KORIZMENU NEDJELJU – 28.02.2016.

With 0 Comments,

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
29. Ponedjeljak: sv. Hilarije
1. Utorak: sv. Albin
2. Srijeda: sv. Lucije
3. Četvrtak: sv. Marin
4. Petak: sv. Kazimir
5. Subota: Jeremija V. papa
6. Iduća je nedjelja IV. KORIZMENA - Dominica laetare

Naši nas biskupi danas pozivaju na solidarnost s vjernicima katolicima u Bosni i Hercegovini. Svoj prilog možete staviti u kutiju ispod kora, na čemu od srca zahvaljujemo.

Župno hodočašće u požešku katedralu prigodom Godine Milosrđa, gdje ćemo u zajedništvu s biskupom i svih župa našega dekanata slaviti svečanu euharistiju i moliti potpuni oprost, je 12. ožujka, cijena prijevoza je 50 kuna, upisati se možete u župnom uredu.

Po papinoj želji u Godini Milosrđa 4. ožujka nakon večernje mise pa do 5. ožujka do večernje mise bit će molitva 24 sata s Gospodinom - 24 sata biti će izloženo Presveto u crkvi. Svi koji mogu neka se prijave da u neko doba, kada mogu, budu u klanjanju pred Presvetim.

Roditeljski sastanak za prvopričesnike je u nedjelju 13. ožujka u 19.30.

Iduće nedjelje u 16 sati je skupština OFS-a.

Na petu Korizmenu nedjelju 13. ožujka nakon većernje mise je križni put u organizaciji OFS-a, FRAM-e i župe bl. A. Stepinca - Milanovac koji završava u crkvi u Milanovcu, svijeće ce se moći nabaviti ispred crkve.

Najavljujemo i 3.Virovitički Korizmeni križni put 19. ožujka. Polazak je iz našeg samostanskog dvorišta u 7 ujutro, a završetak je u našoj crkvi s večernjom sv. misom u 18:30 sati. Upisati se možete u župnom uredu.

Vašoj dobroti preporučamo uređenje Božjeg groba i naše crkve za uskrsne blagdane.

U našoj knjižari možete nabaviti nove brojeve tiska i uskrsne čestitke.