ODRŽANA HUMANITARNA SPORTSKO-GLAZBENA MANIFESTACIJA “USKRS U SVAKOM DOMU”

ODRŽANA HUMANITARNA SPORTSKO-GLAZBENA MANIFESTACIJA “USKRS U SVAKOM DOMU”

With 0 Comments,

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici održana je velika humanitarna sportsko-glazbena manifestacija “Uskrs u svakom domu”, koju je organizirala Župa sv. Roka u suradnji s Gradskom upravom Virovitica i Policijskom upravom virovitičko-podravskom.
Mnoštvo Virovitičana došlo je u dvoranu i ispunilo je do posljednjeg mjesta. Nogometnu utakmicu koja se tom prigodom igrala, a u kojoj je rezultat bio na posljednjem mjestu odigrali su Fratri, Kontakt policajci, PU VPŽ i Gradska uprava. Prvo mjesto pripalo je Kontakt policajcima.
Bogat glazbeni i zabavni program vodio je Trpimir Markotić, a gost večeri bio je poznati komičar Željko Pervan. U glazbenom dijelu programa nastupili su Zbor glazbene igraonice “Jan Vlašimsky”, Gradska glazba Virovitica s mažoretkinjama, Kvartet Artes, KUC Virovitica, Nina Rajnović i Klara Volenik.
Ulaz je bio slobodan, a cilj akcije je bio prikupiti sredstva za virovitički Caritas, koji će ovih dana posjetiti i podijeliti brojne poklon-pakete najpotrebitijima s područja grada Virovitice. Medijski pokrovitelji bili su: Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv.hr.

Hvala svima koji su svojim sudjelovanjem pomogli potrebnima.

Izvor: icv.hr