ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 3. KORIZMENU NEDJELJU – 4. ožujka 2018.

With 0 Comments,

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
5. Ponedjeljak: Jeremija V. papa
6. Utorak: sv. Kvirin
7. Srijeda: Perpetua i Felicita
8. Četvrtak: Ivan od Boga
9. Petak: Franciska Rimska
10. Subota: sv. Viktor
6. Iduća je nedjelja IV. KORIZMENA - Dominica laetare

Naši nas biskupi danas pozivaju na solidarnost s vjernicima katolicima u Bosni i Hercegovini. Svoj prilog možete staviti u kutiju ispod kora, na čemu od srca zahvaljujemo.

U subotu u 18:15 zapoćinje devetnica sv. Josipu

Na petu Korizmenu nedjelju 18. ožujka nakon većernje mise je križni put u organizaciji OFS-a, FRAM-e i župe bl. A. Stepinca - Milanovac koji završava u crkvi u Milanovcu, svijeće ce se moći nabaviti ispred crkve.

U četvrtak 15. ožujka biti će u dvorani OŠ Ivana Brlić Mažuranić od 18-20h humanitarna glazbeno-sportska manifestacija "Uskrs u svakom domu". Mi fratri igrat ćemo malonogometnu utakmicu s policijskim djelatnicima naše virovitičke policijske postaje i gradska uprava. Uz ovo sportsko događanje biti će i bogati glazbeno-zabavni program. Ulaz je slobodan, a svatko će moći ako želi i može donirati koju kunu za potrebe našega Caritasa. Sva prikupljena sredstva biti će uporabljena za najpotrebnije članove naše župe tako da ovaj Uskrs svima bude što ljepši.

Najavljujemo i pozivamo vas na hodočašće u Padovu sv. Antunu padovanskom i sv. Lepopldu Mandiću. Polazak je u subotu 7.4.2018. ispred našeg samostana u 00:30 sat a cijena je 250 kn.

Najavljujemo 5. Virovitički Korizmeni križni put koji će biti 17. ožujka.

Vašoj dobroti preporučamo uređenje Božjeg groba i naše crkve za uskrsne blagdane.

U našoj knjižari možete nabaviti nove brojeve tiska i uskrsne čestitke.