ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 2. KORIMENI TJEDAN

With 0 Comments,

8. ožujka 2020.

II. NEDJELJA KORIZME

Tijekom ovog tjedna slavimo:

9. Ponedjeljak: Franciska Rimska

10. Utorak: Emil

11. Srijeda: Blanka

12. Četvrtak: Dora

13. Petak: Rozalija

14. Subota: Paula

15. Nedjelja: 3. korizmena

  • Pozivamo vas na "7. Virovitički križni put župe" koji će se održati u subotu 14.3.2020. s početkom u 9:30 sati. Ruta križnog puta bit će oko 23,8 km a kreće se iz Virovitice prema Lukaču, zatim skrećemo prema Bušetini i nastavljamo prema Špišić Bukovici, te se vraćamo do naše crkve gdje večernjom svetom misom u 18:30 završavamo naš križni put. Geslo ovogodišnjeg Križnog puta je "Tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi", budući da je ova liturgijska godina u našoj biskupiji posvećena Riječi Božjoj. Detaljnije imate na našoj Internet stranici a majice možete nabaviti u župnom uredu.
  • Pod geslom„Da ne ohladi ljubav mnogih (usp. Mt 24,12) od 9 - 15 ožujka, održava se Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini.

Ovime vas pozivamo da svoju solidarnost prema njima iskažete molitvom i milodarom na treću korizmenu nedjelju 15. ožujka.

  • Vašoj dobroti preporučamo uređenje Božjeg groba i naše crkve za uskrsne blagdane. Svoj prilog možete predati u župnom uredu. Hvala od srca!