ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 24. NEDJELJU KROZ GODINU

ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 24. NEDJELJU KROZ GODINU

With 0 Comments,

11. rujna 2016.

XXIV. NEDJELJA KROZ GODINU

Tijekom idućeg tjedna slavimo:
12. Ponedjeljak: Ime Marijino
13. Utorak: sv. Ivan Zlatousti
14. Srijeda: Uzvišenje sv. Križa
15. Četvrtak: Gospa Žalosna
16. Petak: Sv. Kornelije i Ciprijan
17. Subota: Rane sv. našeg oca Franje
18. Iduća je nedjelja XXV. KROZ GODINU

Pozivamo roditelje djece trećeg i šestog razreda da dođu u Župni ured upisati svoju djecu na župski vjeronauk. Treba ponijeti obiteljsku knjižicu ili potvrdu o krštenju, a potrebno je znati i odjeljenje u koje dijete ide u školi. Jednako tako podsjećamo roditelje da djeca koja žele primiti sakramente pričesti i krizme moraju pohađati i školski vjeronauk kroz svih osam razreda osnovne škole. Upisi će trajati do kraja rujna i neće biti naknadnih upisa. Pozivamo i odrasle koji se žele po krštenju, krizmi i pričesti pridružiti zajednici Crkve, da se također jave u župni ured do kraja rujna, kako bismo na vrijeme započeli s katekumenatom.

Sutra u 19,30 započinje Tečaj priprave za brak u Dvorani sv. Franje.

U subotu je i blagdan Rana sv. našeg oca Franje i zato ćemo svečanije slaviti večernju svetu misu, pa vas sve pozivamo, naročito članove OFS-a i FRAMA-e.

Caritas Požeške biskupije i ove godine organizira akciju "Žetva". Pomoći možete novčanom donacijom a uplatnicu možete uzeti na stoliću ispod kora.

Danas su izbori za župno pastoralno vijeće, u samostanskom hodniku nalaze se glasači listići. Na svakom listiću je dvanaest kandidata, a od tih dvanaest možete izabrati, tj. zaokružiti, šest. Župsko pastoralno vijeće pomaže župniku u upravljanju pastoralnim zahtjevima župe. Molimo vas da svakako pristupite tom izboru!

Sljedeću nedjelju susret je zajednice Vjera i svjetlo u 15h u dvorani sv. Franje