ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 5. KORIZMENU NEDJELJU – od 02.04.2017. do 09.4.2017.

ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 5. KORIZMENU NEDJELJU – od 02.04.2017. do 09.4.2017.

With 0 Comments,

2. travnja 2017.

V. NEDJELJA KORIZME - GLUHA

Slijedeća nedjelja je Nedjelja Muke GNIK - CVJETNICA

Danas nakon sv. Misa zajednica Vjera i Svjetlo ima humanitarnu prodaju za potrebe zajednice.

Danas nakon večernje mise je križni put u organizaciji OFS-a, FRAM-e i župe bl. A. Stepinca - Milanovac koji završava u crkvi u Milanovcu.

Roditeljski sastanak za krizmanike je u utorak 4. travnja u 19:15 sati.

U četvrtak 6. 4. biti će u dvorani OŠ Ivana Brlić Mažuranić od 18-20h humanitarna glazbeno-sportska manifestacija "Uskrs u svakom domu". Mi fratri igrat ćemo malonogometnu utakmicu s policijskim djelatnicima naše virovitičke policijske postaje i gradska uprava. Uz ovo sportsko događanje biti će i bogati glazbeno-zabavni program. Ulaz je slobodan, a svatko će moći ako želi i može donirati koju kunu za potrebe našega Caritasa. Sva prikupljena sredstva biti će uporabljena za najpotrebnije članove naše župe tako da ovaj Uskrs svima bude što ljepši.

U ponedjeljak, 10. ožujka, pohoditi ćemo bolesnike po kućama od 9 sati. Možete ih upisati u župnom uredu.

Uskrsna ispovijed u našoj župi je 11. travnja (utorak) u 9 i u 17 sati.

Ovaj petak pred Cvjetnicu naziva se žalosnim petkom, a u našoj biskupiji to je dan obnove čišćenja pamćenja i spomen mučenika, kad se sjećamo svih žrtava i nevino ubijenih ljudi. Uz večernju misu osobito ćemo moliti za sve njih.

Djeca neka slijedeće nedjelje - na Cvjetnicu na Dječju misu u 9 sati donesu kutijice u koje su skupljali korizmeni dar za siromašnu djecu u našoj Biskupiji kako bi mogli na Veliki četvrtak predati u biskupiji.

U nedjelju na Cvjetnicu blagoslov grančica i svečana procesija počet će u samostanskom dvorištu u 10.00 sati. Kako je uobičajeno maslinove grančice ćete moći nabaviti u dvorištu, a za uzvrat molimo vaš prilog za potrebe Karitasa. Po završetku slijedi sveta misa uz svečani navještaj Muke Gospodinove.

Vašoj dobroti preporučamo uređenje Božjeg groba i naše crkve za uskrsne blagdane. Od srca hvala.