POGLEDAJTE ŠTO “PRAVOVJERNIM” CRKVENIM VLASTIMA U AUSTRIJI I NJEMAČKOJ NE SMETA, DOK IM SMETA DA HRVATSKI BISKUPI VODE MISU NA BLEIBURGU

POGLEDAJTE ŠTO “PRAVOVJERNIM” CRKVENIM VLASTIMA U AUSTRIJI I NJEMAČKOJ NE SMETA, DOK IM SMETA DA HRVATSKI BISKUPI VODE MISU NA BLEIBURGU

With 0 Comments,

Crkvene vlasti u Austriji zabranile su hrvatskim biskupima da predvode misu na Bleiburgu jer im lijepe etiketu da promoviraju fašizam, iako 1945. nisu spriječili pokolj predane hrvatske vojske i civila sada sprječavaju da biskupi vode misu zadušnicu za njih, a s druge strane sami javno sablažnjavaju vjerni puk raznim činima koje možete vidjeti na videu.

Bečki kardinal Christoph Schönborn bio je domaćin molitvene službe za Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Događaj je vodio Gerry Keszler, homoseksualni aktivist i organizator bečkog "Life Balla", jednog od najznačajnijih pro-homoseksualnih dobrotvornih događaja u Europi. Na zidovima katedrale visjeli su transparenti homoseksualnih tema, koji su se širili po cijelome podu. Purple osvjetljenje osvjetljavalo je stupove katedrale. Na molitvu u bečku katedralu Sv. Stjepana pozvao je i poznatog homoseksualnog aktivista koji je govorio s propovjedaonice unutar svetišta. Biće koje je govorilo sa propovjedaonice je austrijanac Thomas Neuwirth poznat kao Conchita, pobjednik/ca Eurovizije 2014.

A zašto ne bi malo i zaplesali ispred oltara za vrijeme pretvorbe.

Neeee, ovo nisu zvukovi iz zološkog vrta, ovo urlikanje dolazi iz katoličke bazilike za vrijeme mise na pepelnicu

Crkva u Austriji i Njemačkoj je u dubokoj vjerskoj, moralnoj i svakoj drugoj krizi te se nemojmo čuditi što donose takve odluke i nemojmo kritizirati naše biskupe i tražiti im dlaku u jajetu nego zahvaljumo Bogu što čuvaju pravovjerje i molimo za njih da takvi i ostanu.