Župne obavijesti

Danas je 28. nedjelja kroz godinu. Svaku večer u 18,00 sati molimo listopadske pobožnosti.

Raspored župne kateheze za prvopričesnike i krizmanike pogledajte u župnom listiću, a za katehetski tjedan (od 25. do 29. listopada za 1, 2, 4, 5, 6 i 7. razred) bit će objavljen u sljedeće nedjelje. Stoga molimo roditelje da u župnom uredu upišu svoju djecu za župni vjeronauk.

Župni animatori (mladi iz srednje škole) okupljaju se srijedom u 19 sati.

Petak, 20. listopada, u 5,30 sati, naša Župa s jednim autobusom polazi na hodočašće sv. Antunu Padovanskom i Gospi Trsatkoj.

Sljedeće nedjelje, proslavit ćemo misu Zahvalnicu za dar kruha i plodove zemlje. Na sv. misi u 10,30 sati sudjelovat će tamburaški orkestar HKGD „Dunav“ iz Vukovara i udruženi župni zborovi iz Vukovara i Virovitice.

Sljedeće nedjelje, u dvorani sv. Franje, u 19,30 sati, Inicijativa 40 dana za život organizira predstavljanje knjige „Argumentirano za život – kako obraniti dostojanstvo ljudske osobe“autora Roberta Colquhouna.

Najavljujemo nedjelju bračnih jubileja 12. studenoga. Pozivamo bračne parove naše župne zajednice koji slave bračni jubilej (10., 20., 25., 30., 40., 50., 60.) da se jave našem župnom uredu jer im za tu prigodu želimo pripremiti posebnu čestitku i blagoslov.

Preporučujemo vam kršćanske medije, časopise, radio i televiziju.