Župni listić 05.11.2023.

  • Pozivamo vas da se uključite u molitveni tjedan u našoj crkvi od 6. do 10. studenoga (ponedjeljak/petak) kada će kroz cijeli dan od završetka jutarnje do početka večernje mise biti izloženo Presveto otajstvo s molitvenom nakanom da molimo za očuvanje brakova i obitelji. Za vrijeme izloženog Presvetog otajstva već predbilježeni klanjatelji biti će prisutni prema napravljenom rasporedu u izmjeni svaki sat vremena, no svi se možete uključiti u vama prikladno vrijeme. Provedite malo vremena uz Gospodina za svoju obitelj, ali i za sve druge. Molimo za sve parove na području Grada Virovitice i šire da Gospodin utvrdi brakove i da se smanji stopa razvoda.
  • Sljedeće nedjelje, na sv. misi u 10,30 sati, proslavit ćemo nedjelju bračnih jubileja Pozivamo bračne parove koji slave bračni jubilej (10., 20., 25., 30., 40., 50., 60.) da se jave našem župnom uredu jer im za tu prigodu želimo pripremiti posebnu čestitku i blagoslov.
  • U ovome tjednu održat će se tečaj priprave za brak u dvorani sv. Franje od 06. do 10. studenoga. Prethodna prijava nije potrebna. Sve potrebne informacije zaručnici će primiti u prvoj večeri u 19,30 sati.
  • Najavljujemo koncert svih zborava u našoj župnoj zajednici sv. Roka. Koncert će se održati povodom blagdana sv. Cecilije 24. studenoga u 19 sati.
  • Franjevački samostan Virovitica izdao je novi Virovitički katolički kalendar koji možete nabaviti u našoj suvenirnici u uredovno vrijeme župnog ureda.