Župne obavijesti 05.05.2024.

  • U mjesecu svibnju molimo svibanjske pobožnosti svaku večer u 18,00 sati. Više o svibanjskim pobožnostima pročitajte u ovome broju Župnog listića.
  • U ovome tjednu osmi je utorak u nizu pobožnosti „13. utoraka“ uoči blagdana sv. Antuna. Svetu misu predvodit će vlč. Zdaravko Radoš, župnik iz Turnašice, a poslije mise slijedi čašćenje relikvija sv. Antuna.
  • U četvrtak je svetkovina Uzašašća Gospodinova i Spasovo. Sv. mise biti će po blagdanskom rasporedu: 7, 9 i 18,30 sati.  U četvrtak, zbog Danononoćnog čitanja Božje riječi, nema euharistijskog klanjanja.
  • U subotu, 11. svibnja hodočastimo u Ludbreg i Varaždin s tri autobusa. Nažalost, mjesta više nema, a zbog ručka (prostora) ne možemo više primiti. Sve ostale koji bi htjeli ići na ovo župsko hodočašće mogu poći i vlastitim automobilima. Misa u Ludbregu je u 10 sati. Polazak je u 7,30 s parkirališta ispred samostana (prema upisu u autobuse 1, 2, 3). Povratak je predviđen do 18,00 sati.
  • U tijeku su prijave za Danonoćno čitanje Božje riječi. Pri kraju smo s popunjavanjem termina. Pa vas stoga danas molimo da se prijavite za preostale termine. Na klupama se nalaze prijavni obrasci. Dovoljno je upisati ime, prezime i kontakt, te ostavite opet na klupi. Tijekom dana naš organizacijski tim kontaktirati će vas za slobodne termine. Unaprijed srdačno zahvaljujemo.

Ovime se uključujete u veliki biblijski program za slušanje Božje riječi u trajanju od 30 minuta i za čitanje u trajanju od 30 minuta koje počinje 06., a završava do 10. svibnja 2024. u crkvi sv. Roka i kapelici sv. Emigdija. Više o ovome biblijskom programu pročitajte u ovome broju Župnog listića.

  • Preporučujemo vam hodočašće u Podmilačje i Međugorje. Polazak u ponedjeljak 24. lipnja 2024., u 04.00 ujutro, dolazak u Podmilačje na središnju hodočasničku misu, potom nastavak za Međugorje i dolazak na večernji program u Međugorje. U utorak (25.06.) na godišnjicu ukazanja, odlazak na Podbrdo, svečana misa, te povratak kući. Cijena puta, smještaja i hrane 90,00 eura. Prijava na tel.: 0989632380 (Gordana)