Župne obavijesti 07.07.2024. godine

Ilustracija, ICV

•      Danas je 14. nedjelja kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu, kada vašim molitvama i dobroti preporučujemo naše odgojne ustanove. Vaš dar možete ostaviti u kutiji pod korom, ne čemu vam unaprijed zahvaljujemo. Molimo za nova duhovna zvanja.

•      Od 01. srpnja se promijenila visina misnog priloga sa 7,00 na 10,00 eura.
•     Tijekom srpnja, osim ponedjeljkom, župni ured radi od 17,00 do 18,00 sati. Za prijavu sprovoda ili za posjet bolesnicima možete pozvoniti na samostan ili nazvati na broj telefona istaknut na ploči kod župnog ured.
•      U utorak 09. srpnja, PREPORUČUJEMO VAM projekciju dokumentarnog filma „SVETAC“ koji govori o našem blaženiku Alojziju Stepincu. Film će biti prikazan u Gradskoj knjižnici u 19:30 sati, u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Lučonoše Domovinskog rata.
•     Prijave za „HODOČAŠĆE PUTEVIMA VJERE I SVETOSTI“ u Zaljev hrvatskih svetaca su završene. Nakon objave u nedjelju, autobus smo popunili u rekordnom roku, do utorka popodne. Možemo primiti još nekoliko vas zainteresiranih kao rezervu, u slučaju da netko odustane od puta. Zahvaljujemo vam na povjerenju. Uplate su mjesečne ili odmah u jednom obroku. Sve druge obavijesti biti će objavljene neposredno prije putovanja.
•     Podržimo inicijativu NAŠA MREŽA DOBROTE. Ova akcija prikuplja rabljene i nove torbe, ruksake, pernice, te sav školski pribor za djecu i mlade kojima je to potrebno. Prikupljene predmete potrebno je donijeti u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.