Oglasi

· Danas, na misi u 9 sati, Zaziv je Duha Svetoga za djecu iz vrtića. Poželimo im radosne vrtičke dane.

· Danas se prisjećamo i znamenitog događaja iz života sv. Franje kada je 1224. godine na brdu La verna primio svete rane ili stigme.

· Pozivamo roditelje djece trećeg i šestog razreda na upis u župski vjeronauk.

· Za hodočašće u Padovu i na Trsat (20. i 21. listopada) ima još mjesta u autobusu. Oni koji žele neka se jave što prije.

· U utorak, 19. rujna, u 19,00 sati, sastanak je Župnog pastoralnog vijeća i Župnog ekonomskog vijeća.

· U četvrtak, nakon večernje mise, na redovitom euharistijskom klanjanju molitvena zajednica Dyinamis molit će za domovinu.

· Molitvena zajednica Dynamis u suradnji sa Obnovom u Duhu Svetom na razini Hrvatske organizira početni tečaj života u Kristu. Tečaj počinje 28. rujna i traje tri mjeseca, a održavati će se svakog četvrtka u Dvorani svetog Franje s početkom u 19.30 sati.

· Najavljujemo početak Jesenske kampanje Inicijative „40 dana za život“. Počinje kod bolnice, 27. rujna, a traje do 5. studenog 2023. Više o ovoj inicijativi pročitajte u ovome broju Župnog listića ili na njihovim štandovima.

· Pozivamo Vas na jednodnevno hodočašće u Mariju Bistricu, 30. rujna, prigodom 25. obljetnice Beatifikacije zagrebačkog nadbiskupa kardinala Alojzija Stepinca. Više informacija bit će u sljedećem broju Župnog listića.

· Najavljujemo Susret obitelji pod geslom „Di si, kako živiš“ za subotu 30. rujna.

· O Danu Požeške biskupije pročitajte na posljednoj stranici Župnog listića.

Katolička osnovna škola u Virovitici prima predbilježbe za upis djece u 1. r. u šk. G. 2024./2025. kao i za djecu koji trebaju upisati prvi razred u nekim od idućih godina. Pozivamo stoga sve zainteresirane roditelje koji imaju dijete za upis u prvi razred osnovne škole da preuzmu letak s kontaktima i osnovnim informacijama o školi. Na naznačenim mrežnim stranicama škole i kkontaktima, možete dobiti detaljne inforamacije za predbilježbu vašeg djeteta. Katolička osnovna škola svojim djelovanjem i radom, a osobito u jedinstvenom modelu produženog boravka u odnosu na druge osnovne škole, potiče odgoj, rast i sazrijevanje djece u evanđeoskim, intelektualnikm, osjećajnim, duhovnim vrijednostim. Radosno se odazovite.