Župne obavijesti 16.06.2024. godine

Foto: ICV
  • Na misi u 9,00 sati, povodom završetka školske godine, zahvaljujemo Bogu za sve uspjehe i stečena znanja u protekloj školskoj godini, ali i svima koji su pridonijeli rastu i znanju djece.
  • Zahvaljujemo svima koji došli na proslavu blagdana sv. Antuna, a na poseban način svim našim suradnicima koji su bili na usluzi u posluživanju. Zahvaljujemo također i svima koji su se odazvali na Dan župnog zajedništva.
  • Danas nakon večernje mise, u našoj crkvi, održat će se humanitarni koncert pod nazivom „Pokazat ćeš mi stazu života“ (16,11). Koncert je namijenjen za naše mlade iz Franjevačke mladeži koji se pripremaju za Franjevački hod. Nastupati će naši zborovi koji djeluju unutar naše župne zajednice. Podržimo mlade u njihovim programima. Svoj dar za mlade možete staviti u kutiju ispod kora, a na koncert svakako dođite.
  • U subotu je obljetnica posvete naše crkve u kojoj se okuplja naša vjernička zajednica koja je u Duhu Svetom hram Božji, prebivalište Božje slave. Misu posvete naše crkve svečanije ćemo proslaviti na večernjoj misi.
  • Za hodočašće sv. Ivi u Podmilačje ima još nekoliko mjesta.
  • Povodom Antunova, danas promoviramo knjigu našega fra Petra Horvata “I divljina će te pripitomiti…” Knjigu možete nabaviti nakon mise na stoliću u samostanskom dvorištu gdje će fra Petar potpisivati knjige. Cijena knjige je 10€, a prihod od prodaje namijenjen je za misije u Peruu. Ovaj broj župnog listića posvetili smo predstavljanju ove knjige i misijama.